Invigning av bloggen - ett till rum

Caféinvigning 1 aug

Som extrovert är ju invigningar av olika slag, något av det bästa som finns. Mingel, snacks, bubbel och bubblig energi! Det var precis så på invigningen av Livingroom den 1 aug, när dörrarna öppnades för en andra gång, efter en lite knackig start sida vid sida med corona, av alla utmanare.

Invigning av bloggen

Det som är roligt med invigningar är att man kan ha hur många som helst, man kan tex inviga en blogg, vilket gör det möjligt för fler att åtnjuta invigningens tjusning. Kanske är denna invigning mer njutbar för den introverte skribenten än en stimmig invigningsfest. Vilket gör det extra viktigt med många forum och kanaler för uttryck, så att alla hittar sitt rum, sitt forum. Det är just det vi erbjuder på Livingroom, och vi är glada för varje nytt rum vi kan bjuda in till. Så välkomna in till Livingrooms blogg, ett av våra digitala rum.

Tillsammans

Just delaktighet och samverkan är nyckelord på Livingroom. Tillsammans gör vi oss också bättre var för sig, något vi erfar varje dag. Med det vill vi säga att denna blogg kommer verka som en av våra plattformar för våra coacher och terapeuter att tillsammans nå ut och att ni som läsare ska lära känna vårt nätverk bättre.

Synliggöra coacher och terapeuter

Detta blir ett av våra sett att förmedla och presentera kontakter inom hälsa och personlig utveckling, att göra coacher och terapeuter synliga, och på så sätt minska tröskeln för människor att ta den hjälp som behövs och finns tillgänglig. För det är just därför vi har startat Livingroom, vårt vardagsrum, för att enklare skapa kontakt människor emellan. Vare sig man sätter titeln coach på en människa och klient på en annan, är vi alla medmänniskor. Vi vill göra det enklare att skapa mötet människor emellan. Att skapa det rum, där den kontakten och det utbytet kan uppstå.

Värdefulla samarbeten

En av dem som hjälper oss att göra våra coacher och terapeuter synliga, är Ulf Engborg, OneManWork. Han har hjälpt oss med vår fina hemsida, med vackra foton och filmer (bland annat invigningsfilmen nedan), med tekniskt häftiga lösningar, (såsom den virtuella turen, där du kan besöka livingroom digitalt) och med tålmodig uthållighet och uppmuntran när vi haft för många bollar i luften för att följa upp alla hans bra förslag och input. En hyllning till dig Ulf för ditt fina stöd till vårt vardagsrum. Utan dig hade detta inte varit möjligt.

En hyllning!

Jag fäller en tår, som vanligt när jag blir berörd. Denna gång är det som berör delen i invigningsfilmen när coacherna och terapeuterna går på den sk. coachwalken. Livingrooms variant av catwalk, som vi hoppas blir en återkommande och utsvävande tillställning varje år! Det klappas och det visslas och coacherna/terpaueterna går genom lokalen med alla blickar riktade mot sig. Deras egna utvalda låt spelas, dom är i centrum, lite nervösa, lite exalterade och dom hyllas, får ta ut svängarna och sättas på kartan. Alla dessa coacher och terapeuter/medmänniskor som på alla sina unika vis bidrar till så många, ni är viktiga och detta är ett av förhoppningsvis många sätt framöver, vi vill visa det på!

Tack för att ni finns <3





Guest User