Alla är välkomna att dansa med Linnea

En av anledningarna till att vi startat Livingroom, caféet med kaffe och coaching på menyn, som vi lite käckt säger, är för att vi kände att vi saknade sammanhang, utbyte och hjälp, själva! Så, det vi håller på att skapa, och kommit en bit på vägen med, är just det stället och det sammanhanget vi själva letade efter när vi som egna företagare hyrde in oss i en lokal i Solna för några år sedan. Det blev starten på många drömmar och visioner, när jag (Caroline) & Ylva-Li träffades.

Sen dess har livet utvecklats sig minst sagt magiskt och med otaliga utmaningar som sig bör. Men här står vi idag och har påbörjat många fina samarbeten, utbyten och fått mer stöd än vi någonsin kunnat drömma om att det finns eller vi är värda. Ett av dessa fantastiska samarbeten är med Movado hälsa och utveckling. Linnea ser ni på fotot nedan och här håller hon i dans på vår invigning. Jag fick äran att för första gången gå på dans förra veckan, när vi hade gott om täckning i cafet och det äntligen va dags att inte bara prata om dansen, utan faktiskt delta.

Det har aldrig hänt att jag börjat gråta på ett danspass. En sak är frigörande dans, där är det mer tydligt att det handlar om att vända sig inåt, släppa fram olika känslor osv. Men Linnea håller ett helt “vanligt” danspass, men ändå långt ifrån vanligt. Gråten kommer för att jag blir berörd. Jag blir berörd för Linnea har något som gör att man känner sig fri, lekfull, glad, lagom utmanad och framförallt välkommen som man är. Hon gör sin helt unika dans och den är rolig och inkluderande på så många vis. Jag förstår nu varför det kallas dans för alla. Det är inte bara snack. Hon spelar musik från olika delar av världen och presenterar danserna och musiken innan. Nästan lite som en miniföreställning. Så man får en bra känsla innan. Jag som gärna tröttnar fort, är lite otålig och gillar variation blir helt tillfredsställd, nya danser och danssteg presenteras i lagom takt.

Det som framförallt berör mig är att det vi vill skapa på Livingroom är just en välkomnande känsla och det glädjer mig så att något i Linnea, kanske kände detta, när hon tog kontakt med oss. Hon kände vår intention och vår längtan och vi får genom henne och många fantastiska coacher och terapeuter möjligheten att skapa detta rum tillsammans.

Vill du också dansa med Linnea? Kom förbi på onsdagar kl. 17.30!

Vi ses!

40E29AF8-49F1-4B51-9D45-BB3E65C4A1FA.jpg
Guest UserComment