Dags för fikastunder med extra Connection!

Livingroom.fikamedconnection..jpg

Fikastunden, det är ju nästintill så heligt det kan bli för oss svenskar. Från kaffet som får många av oss upp ur sängen på morgonen till kl 10.00-koppen efter första mötet och framför allt 15.00-fikat! Gud nåde den arbetsgivare som inte tillåter denna tradition att leva vidare, eller hur? Termen Swedish Fika har blivit ett globalt fenomen som beskrivs enligt www.visitsweden.com som så inbäddad i den svenska mentaliteten att företag lägger till en klausul i kontrakt som anger att anställda har rätt till fika-pauser. Och denna fikastund är ju inte bara trevlig och social del av vår vardag utan har även en mer terapeutisk roll i våra liv, främjar välbefinnande och även produktivitet.

På Livingroom CC vill vi skapa djup Connection med hjälp av vårt café där lokalen erbjuder långt mer än fåtöljer och fikahörnor och där personal & medlemmar av nätverket erbjuder en god kopp kaffe/te ackompanjerat med inte bara fikabröd utan frågan "Vad mer behöver du just nu för att bli lycklig, lugn och hälsosam?"

Det har såklart varit en utmaning i dessa avståndstagande tider men det sätter vi stopp för nu! Om inte våra gäster kan komma till oss på fika så kommer vi till er med vårt nya online Fika med Connection, varje onsdag kl. 15.00.

Konceptet går ut på att vi kommer hem till er via dator eller telefon med ett smörgåsbord av inspiration och motivation inom psykisk och fysisk hälsa, kost, välbefinnande, personlig utveckling, relationsskapande och mycket mer. Vi ser fram emot en social timme där ni får lyssna till, testa metoder från, diskutera och bara ha det härligt med våra coacher/terapeuter/instruktörer. Med olika teman varje gång försöker vi ge ett brett utbud av hälsofrämjande sköna samtal och inspiration för att ni ska nå Er fulla potential i livet.

Sofie Hyllén, Mindwellness Livscoach & Inspirationsföreläsare på Self- Worth Safari kommer att vara vår värd tillsammans med en variation av medlemmar i vårt #CoffeetoConnect- nätverk. Hon kommer att starta serien av Fika med Connection den 24 mars med temat Självmedvetenhet & självacceptans som verktyg för stresshantering.

Hur kan du tro på din egen inre kraft, dina styrkor och göra övergången från negativa tankar och begränsande övertygelser till självmedvetenhet, självacceptans och en stark kärlek för ditt eget VÄRDE. Det är en tuff värld vi lever i och det sista du behöver är att ha dig själv som din värsta fiende.

Ha en god kopp av er favoritdryck till hands, varför inte lyxa till det med ett gott fikabröd och var med! Anmälan sker via vår bokningssida som du kommer till via knappen nedan! Länk till zoom skickas till er via email senast onsdag lunch.


För frågor kontakta: info@livingroomcc.se


Vi ses på onsdagar framöver!